7 Ocak 2016 Perşembe

Probiyotikler ve Fermente Gıdalar








         Eğer Kandida belirtileri veya Kandidanın sebep olduğu Hastalıklar
( Kanser , Ms , Fibromiyalji , Astım , Otizm , Alerjiler , Diyabet , Obezite , vb )
 Sizde
UZUN bir süredir varsa Probiyotikler ve Fermente Gıdaları ( Kefir, Yoğurt, Peynir , Sirke , Turşu , Kombuçay vb. )   yememeniz gerekir ,
Çünkü bu uzun süre boyunca , Kandida Mantarı Hücreleri , 
direnç ( dayanıklılık )  kazanmıştır  , direnç kazanan Kandida , Bu Besinleri yiyecek olarak olarak kullanıp daha da fazla çoğalır .

 
*  Probiyotikler ve Fermente Gıdalara 2 yıl  Kandida Diyeti yapıldıktan sonra, Ev Yoğurdu ile başlanmalıdır 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder